Informatii de livrare

Livrare si retur

Livrarea produselor se realizeaza pe intreg teritoriul Romaniei printr-o firma de curierat in 2-3 zile lucratoare de la procesarea comenzii, cu exceptia cazurilor in care se precizeaza o alta perioada de livrare.

In cazul produselor care nu sunt disponibile in stoc, termenul de livrare poate ajunge pana la 7 zile calendaristice de la plasarea comenzii.

Produsele se livreaza impachetate corespunzator, in ambalajul lor original conform paginii de produs si intr-un ambalaj pentru curier.

Retur

Clientul poate returna produsele comandate conform O.U.G nr. 34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care le primeste prin curier.

Costurile returului sunt suportate exclusiv de client. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrate, sa nu fie deteriorate ori folosite. Nu se supun politicii de retur produsele cu valabilitate redusa sau perisabile. Dupa primirea si verificarea produselor returnate, in 14 zile se va returna contravaloarea lor clientului.

Sunt exceptate de la retur produsele susceptibile de a se deteriora rapid, precum florile, produsele proaspete de patiserie sau cofetarie.

In cazul in care vrei sa returnezi un produs, ne poti scrie pe adresa de email contact@cosulet.ro.